Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 水 ,蒸煮用
- 100 克 南瓜 ,去皮,切塊
- 85 克 水
- 25 克 黑糖
- 1 ½ 茶匙 乾酵母粉
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油
- 285 克 高筋麵粉
- ¾ 茶匙 鹽
- 60 克 蔓越莓乾
- 50 克 南瓜籽
- 250 克 水 ,發酵用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 42.2 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 278.3 mg