
Urządzenia i Akcesoria
南瓜蔓越莓麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
7 人份
Składniki
-
水 ,蒸煮用350 克
-
南瓜 ,去皮,切塊100 克
-
水85 克
-
黑糖25 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
-
高筋麵粉285 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蔓越莓乾60 克
-
南瓜籽50 克
-
水 ,發酵用250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
245.9 kcal /
1028.8 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
42.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
278.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan