南瓜蔓越莓麵包

南瓜蔓越莓麵包

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
7 人份

Składniki

  • ,蒸煮用
    350 克
  • 南瓜 ,去皮,切塊
    100 克
  • 85 克
  • 黑糖
    25 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油
    30 克
  • 高筋麵粉
    285 克
  • ¾ 茶匙
  • 蔓越莓乾
    60 克
  • 南瓜籽
    50 克
  • ,發酵用
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 245.9 kcal / 1028.8 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 42.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 278.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...