
Urządzenia i Akcesoria
燕麥奇亞籽麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 人份
Składniki
麵糰
-
傳統燕麥片50 克
-
熟白芝麻30 克
-
亞麻籽30 克
-
葵花籽30 克
-
南瓜籽30 克
-
奇亞籽30 克
-
水380 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
蜂蜜25 克
-
橄欖油25 克
-
高筋麵粉380 克
-
鹽¾ 茶匙
發酵和烘烤
-
水250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
215.5 kcal /
901.6 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
30.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
154.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan