Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵糰
- 50 克 傳統燕麥片
- 30 克 熟白芝麻
- 30 克 亞麻籽
- 30 克 葵花籽
- 30 克 南瓜籽
- 30 克 奇亞籽
- 380 克 水
- 1 ½ 茶匙 乾酵母粉
- 25 克 蜂蜜
- 25 克 橄欖油
- 380 克 高筋麵粉
- ¾ 茶匙 鹽
發酵和烘烤
- 250 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 901.6 kJ / 215.5 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 154.5 mg