燕麥奇亞籽麵包
TM6 TM5

燕麥奇亞籽麵包

(Brak ocen)

Składniki

麵糰

  • 50 克 傳統燕麥片
  • 30 克 熟白芝麻
  • 30 克 亞麻籽
  • 30 克 葵花籽
  • 30 克 南瓜籽
  • 30 克 奇亞籽
  • 380 克 水
  • 1 ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 25 克 蜂蜜
  • 25 克 橄欖油
  • 380 克 高筋麵粉
  • ¾ 茶匙 鹽

發酵和烘烤

  • 250 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
901.6 kJ / 215.5 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
30.8 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.4 g
Sód
154.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy