
Urządzenia i Akcesoria
巧克力巴布卡
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 人份
Składniki
麵糰
-
牛奶120 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖35 克
-
中筋麵粉270 克
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊,室溫50 克
-
鹽1 小撮
巧克力餡
-
黑巧克力(70% 可可含量) ,塊狀65 克
-
奶油50 克
-
冰糖粉30 克
-
無糖可可粉15 克
組裝和烘烤
-
糖35 克
-
水25 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
333.5 kcal /
1395.4 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
44.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
93.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan