Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
草莓內餡和湯種
- 26 克 冷凍乾燥草莓乾
- 130 克 草莓果醬
- 40 克 水
- 40 克 牛奶
- 15 克 高筋麵粉
麵糰
- 110 克 牛奶 ,冰
- 50 克 細砂糖
- 10 克 奶粉
- 1 大匙 乾酵母粉
- 1 顆 蛋
- 300 克 高筋麵粉
- 50 克 奶油 ,切小塊,室溫
- 1 茶匙 鹽
- 250 克 水
奶油乳酪抹醬和組裝
- 150 克 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
- 30 克 冰糖粉
- 40 克 草莓果醬
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1405.2 kJ / 335.9 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 55.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 373 mg