草莓乳酪玫瑰捲

草莓乳酪玫瑰捲

Brak ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 人份

Składniki

草莓內餡和湯種
  • 冷凍乾燥草莓乾
    26 克
  • 草莓果醬
    130 克
  • 40 克
  • 牛奶
    40 克
  • 高筋麵粉
    15 克
麵糰
  • 牛奶 ,冰
    110 克
  • 細砂糖
    50 克
  • 奶粉
    10 克
  • 乾酵母粉
    1 大匙
  • 1 顆
  • 高筋麵粉
    300 克
  • 奶油 ,切小塊,室溫
    50 克
  • 1 茶匙
  • 250 克
奶油乳酪抹醬和組裝
  • 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
    150 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 草莓果醬
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 335.9 kcal / 1405.2 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 55.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 373 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...