
Urządzenia i Akcesoria
草莓乳酪玫瑰捲
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 人份
Składniki
草莓內餡和湯種
-
冷凍乾燥草莓乾26 克
-
草莓果醬130 克
-
水40 克
-
牛奶40 克
-
高筋麵粉15 克
麵糰
-
牛奶 ,冰110 克
-
細砂糖50 克
-
奶粉10 克
-
乾酵母粉1 大匙
-
蛋1 顆
-
高筋麵粉300 克
-
奶油 ,切小塊,室溫50 克
-
鹽1 茶匙
-
水250 克
奶油乳酪抹醬和組裝
-
奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化150 克
-
冰糖粉30 克
-
草莓果醬40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
335.9 kcal /
1405.2 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
55.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
373 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan