
Urządzenia i Akcesoria
奶酥麵包
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 塊
Składniki
奶酥餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
麵包外皮
-
牛奶150 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
椰子粉 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
255 kcal /
1069 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一學就會人氣烘焙
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan