櫛瓜紅蘿蔔麵包
TM6

櫛瓜紅蘿蔔麵包

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 櫛瓜 ,切塊
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 牛奶
  • 65 克 水
  • 30 克 全麥麵粉 ,(高筋)
  • 10 克 新鮮酵母
  • 50 克 傳統燕麥片
  • 20 克 優格,任一種類
  • 200 克 中筋麵粉
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 20 克 綜合種籽 例如: 南瓜籽、葵花籽

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
448 kJ / 107.1 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
19.7 g
Tłuszcz
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
316.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy