
Urządzenia i Akcesoria
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 片
Składniki
-
櫛瓜 ,切塊60 克
-
紅蘿蔔 ,切塊60 克
-
牛奶100 克
-
水65 克
-
全麥麵粉 ,(高筋)30 克
-
新鮮酵母10 克
-
傳統燕麥片50 克
-
優格,任一種類20 克
-
中筋麵粉200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
綜合種籽 例如: 南瓜籽、葵花籽20 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
107.1 kcal /
448 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
316.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan