櫛瓜紅蘿蔔麵包

櫛瓜紅蘿蔔麵包

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 片

Składniki

  • 櫛瓜 ,切塊
    60 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    60 克
  • 牛奶
    100 克
  • 65 克
  • 全麥麵粉 ,(高筋)
    30 克
  • 新鮮酵母
    10 克
  • 傳統燕麥片
    50 克
  • 優格,任一種類
    20 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 綜合種籽 例如: 南瓜籽、葵花籽
    20 克

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 107.1 kcal / 448 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 19.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 316.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...