Champignons farcis à la saucisse

Champignons farcis à la saucisse

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
50 morceaux

Składniki

  • 85 g chapelure de panko
  • 10 brins de thym frais feuilles seulement
  • 115 g parmesan en cubes
  • 50 de champignons bruns frais (taille moyenne)
  • 170 g de fenouil parés, évidés, coupés en cubes, feuilles réservées
  • 115 g d'oignon rouge en pièces
  • ¼ c. à thé sel selon le goût
  • 2 gousses d'ail
  • ¼ c. à thé de poivre noir moulu
  • 450 g chair à saucisse cassé en morceaux
  • 140 g de fromage à tartiner en cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 2.9 g
Kalorie 231.8 kJ / 55.4 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...