Trempette chaude aux épinards et artichauts

Trempette chaude aux épinards et artichauts

4.5 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
995 g

Składniki

  • de cœurs d'artichauts à l'huile (env. 398 ml), égouttés
    1 boîte de conserve
  • de parmesan coupé en morceaux
    115 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    115 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'échalotes (françaises), coupées en deux
    15 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'épinards surgelés décongelés et égouttés (voir Conseil)
    285 g
  • de fromage à la crème ramolli
    225 g
  • de crème sure
    85 g
  • de chili broyé
    ½ c. à thé
  • de sel
    ¼ c. à thé
  • de sauce Worcestershire
    ½ c. à thé
  • de Tabasco®
    ½ c. à thé

Wartości odżywcze na 30 g

Kalorie 63.1 kcal / 264 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 122.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...