Jambon cu glazură de ananas și portocală

Jambon cu glazură de ananas și portocală

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
25 porții

Składniki

Glazură
  • suc de ananas
    150 g
  • marmeladă de portocale
    95 g
  • sos de soia
    2 lingurițe
  • sirop de arțar
    1 lingură
  • brandy
    1 lingură
  • zahăr brun
    50 g
  • scorțișoară măcinată
    1 - 2 prize
  • anason stelat (opcjonalnie)
    1
Jambon
  • jambon afumat, întreg, cu os
    5000 g
  • cuișoare (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1470.2 mg
Białko 44.7 g
Kalorie 1572.1 kJ / 375.8 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie