Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1845 - 2270 g mușchi de vită întreg
- sare, pentru asezonat
- piper negru măcinat, pentru asezonat
- 2 linguri ulei vegetal
- 6 linguri muștar de Dijon
- 115 g parmezan
- 100 g vin alb
- 5 fire cimbru proaspăt
- 285 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 55 g unt nesărat
- 55 g cremă de hrean
- rozmarin, proaspăt, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 668 mg
Alternatywne przepisy
Bucuria citricelor
5 min
Ravioli cu spanac și ricotta
1h 30min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Ceai cu cardamom și gheață
Brak ocen
Ceai Thai cu gheață preparat în casă
10 min
Supă consistentă de fructe de mare
1h
Unt Café de Paris
Brak ocen
Sos de caramel cu espresso
45min
Milkshake Cheesecake de căpșune
Brak ocen
Nachos cu fasole roșie și brânză Cheddar
40min
Fulgi de ovăz cu mere coapte
1h
Risotto cu ciuperci și spanac
55min