Urządzenia i Akcesoria
Bubur Jagung
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
sweet potato peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
yam (taro roots) peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
sweet corn kernels250 g
-
sugar40 g
-
palm sugar (gula Melaka) cut in small pieces60 g
-
coconut cream200 g
-
water350 g
-
salt¼ tsp
-
pandan leaves tied into knots2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
457.4 kJ /
109.3 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Chocolate brownie trifle
6 godz.
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Yule Log
3 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Neapolitan ice cream cake
21 godz. 10 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min
Pavlova
6 godz.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min