![Pumpkin Pie Pumpkin Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50181004-2c07-40b2-9081-b578471977ce/Derivates/cb0ca23b-afb5-4b1d-a7cd-a571245710c4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pie Crust
- 1 pie crust (9 in.), homemade and pre-cooked (see Tip)
Pie Filling
- 15 oz canned pumpkin purée
- 3 large eggs
- 1 egg yolk, from a large egg
- 14 oz canned sweetened condensed milk
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground black pepper (opcjonalnie)
- ½ tsp salt
- ½ tsp vanilla extract
- whipped cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1342.8 kJ / 320.9 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 359.8 mg
Alternatywne przepisy
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Pumpkin Pie
5 Std. 50 Min
Pumpkin Streusel Muffins
25 Min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1h 30min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Pumpkin Pie Bread
1 Std. 20 Min
Pie Crust
5min
Pumpkin Cheesecake
6h 45 min
Biscuits
40 Min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Blueberry Cobbler
1 Std.