Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
pie crust (9 in.), homemade and pre-cooked (see Tip)1
Pie Filling
-
canned pumpkin purée15 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from a large egg1
-
canned sweetened condensed milk14 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves⅛ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract½ tsp
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
359.8 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1342.8 kJ /
320.9 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Pumpkin Butter
35min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min
Blueberry Cobbler
1h
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1h 30min
Pie Crust
5min
Peach Cobbler
2h 35min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Pumpkin Pie
5h 50min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Pumpkin Streusel Muffins
25min