Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
pie crust (9 in.), homemade and pre-cooked (see Tip)1
Pie Filling
-
canned pumpkin purée15 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from a large egg1
-
canned sweetened condensed milk14 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves⅛ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract½ tsp
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
359.8 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1342.8 kJ /
320.9 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pie Crust
5 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Pan de Muerto
4 godz.
Pumpkin Pie
5 godz. 50 min
Meyer Lemon Bars
40 min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Chocolate Pecan Pie
1 godz. 10 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min