
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 slices
Składniki
Cake
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease12 oz
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
-
whole milk room temperature8 oz
-
large eggs4
-
all-purpose flour15 oz
-
homemade pumpkin spice mix (see Tip)1 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Buttercream Frosting
-
maple sugar4 oz
-
confectioners sugar10 oz
-
unsalted butter softened and in pieces12 oz
-
maple syrup1 tsp
-
homemade pumpkin butter (see Tip)12 oz
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
832 kcal /
3481 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
95 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
238 mg