Urządzenia i Akcesoria
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Prawn Glass Noodles
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min