Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • water
    1500 g
  • pearled barley rinsed
    100 g
  • bean curd sheets (soft type)
    60 g
  • pandan leaves tied into knots
    4
  • gingko nuts
    180 g
  • lump sugar
    130 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 105.7 mg
Białko 4 g
Kalorie 884.2 kJ / 211.3 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 46.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...