Urządzenia i Akcesoria
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gula Melaka Kaya
35 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Watercress Soup
Brak ocen
Ginger Milk Curd
20 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min