Urządzenia i Akcesoria
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
milk30 g
-
white vinegar½ tsp
-
walnut, shelled40 g
-
butter cut in pieces30 g
-
brown sugar110 g
-
mixed seeds2 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
carrots cut in pieces110 g
-
plain flour120 g
-
eggs2
-
baking soda¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
sunflower oil60 g
-
natural vanilla extract (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
161.1 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nester TM7
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mango Sticky Rice
5 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Creamy pistachio pasta
40 min
Salt Bread
2 godz.