Urządzenia i Akcesoria
Peanut Butter Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted divided340 g
-
egg yolks from large eggs4
-
peanut oil15 g
-
honey60 g
-
whole milk425 g
-
whipping cream 33%-35% M.F.285 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.4 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1555.5 kJ /
371.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Lace Cookies with Nutella
50 min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Sarsi Cordial
50 min
Pancake muffins with banana and chocolate
30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Egg white omelette
35 min
Bannock Bread
45 min