Peanut Butter Ice Cream

Peanut Butter Ice Cream

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions

Składniki

  • peanuts, roasted, salted divided
    340 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • peanut oil
    15 g
  • honey
    60 g
  • whole milk
    425 g
  • whipping cream 33%-35% M.F.
    285 g
  • vanilla extract, natural
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 171.4 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 1555.5 kJ / 371.8 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...