Urządzenia i Akcesoria
Rustic Sourdough Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 slice
Składniki
-
extra virgin olive oil
-
water room temperature225 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
bread flour450 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)340 g
-
salt1 tbsp
-
instant yeast (opcjonalnie)1 tsp
-
bread flour to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
594 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
780.3 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min