Rustic Sourdough Bread

4.8 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 slice

Składniki

  • extra virgin olive oil
  • water room temperature
    225 g
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • bread flour
    450 g
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    340 g
  • salt
    1 tbsp
  • instant yeast (opcjonalnie)
    1 tsp
  • bread flour to dust

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 594 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 780.3 kJ / 186.5 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...