Urządzenia i Akcesoria
Rustic Sourdough Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 slice
Składniki
-
extra virgin olive oil
-
water room temperature225 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
bread flour450 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)340 g
-
salt1 tbsp
-
instant yeast (opcjonalnie)1 tsp
-
bread flour to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
594 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
780.3 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min