Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
12 pieces
Składniki
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
89 mg
Białko
9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Mint Choc Chip
8 godz. 20 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 min
Lollipops with Strawberries
40 min
Steamed Banana Muffins
30 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Apple Tart
1 godz.
Vegetable Salt
5 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min