Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

5.0 (3 oceny)

Składniki

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 285 g Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    lub 285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 105 g whipping cream
  • 60 g fresh raspberries
  • 15 g glucose syrup (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
  • 140 g icing sugar
  • 60 g almond flour
  • 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
  • ⅛ tsp salt
  • 170 g butter, unsalted, diced, chilled
  • 1 egg, large
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp water, cold

Assembly

  • sugar sprinkles, coloured (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1975 kJ / 472 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
5 g
Sód
89 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy