Zuppa di ceci con polpo e cozze

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 19 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

Preparazione dei ceci
  • 300 g di ceci, secchi
  • 1500 g di acqua tiepida
Zuppa
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla in spicchi
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 polpo fresco (500-700 g), tagliato a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 789.7 mg
Białko 54.5 g
Kalorie 2055 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...