Hong Kong Bakery Butter Cookies
TM6 TM5

Hong Kong Bakery Butter Cookies

4.4 (29 ocen)

Składniki

  • 225 g unsalted butter, softened at room temperature
  • 65 g icing sugar, sieved
  • 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
  • 80 g cornflour (starch), sieved
  • 2 pinches salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
298 kJ / 71 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0 g
Sód
25 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy