Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong Bakery Butter Cookies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 pieces
Składniki
-
unsalted butter softened at room temperature225 g
-
icing sugar sieved65 g
-
low protein flour (top flour/cake flour), sieved225 g
-
cornflour (starch) sieved80 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
298 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Braised Eggs
Brak ocen
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Killer Toast
2 godz.
Butter Cake
1 godz.