Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong Bakery Butter Cookies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 pieces
Składniki
-
unsalted butter softened at room temperature225 g
-
icing sugar sieved65 g
-
low protein flour (top flour/cake flour), sieved225 g
-
cornflour (starch) sieved80 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
298 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Tarts
50 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min