Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g unsalted butter, softened at room temperature
- 65 g icing sugar, sieved
- 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
- 80 g cornflour (starch), sieved
- 2 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 298 kJ / 71 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 25 mg
Alternatywne przepisy
Tangzhong Milk Bread
2h 35 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Egg Tarts
50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min