Seafood Kimchi Udon Soup

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • cooking oil
    20 g
  • prawn, raw, medium sized with shell
    250 g
  • spring onion cut in pieces
    2 stalks
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    30 g
  • kimchi (Korean fermented vegetable)
    150 g
  • chicken stock
    800 g
  • baby bak choy stems and leaves seperated
    150 g
  • clams
    200 g
  • udon noodles frozen, no defrosting required
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1475.1 mg
Białko 67.4 g
Kalorie 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 160 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...