Urządzenia i Akcesoria
Seafood Kimchi Udon Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1475.1 mg
Białko
67.4 g
Kalorie
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
160 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Boiled pasta
20 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Salmon and Mushroom Rice
Brak ocen
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Oven Baked Vegetable Chips
Brak ocen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
15-minute noodles
15 min
Apple and pear detox juice
10 min
All-in-one chicken congee
35 min