Urządzenia i Akcesoria
Pandan Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
128.1 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
577 kJ /
137.9 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Kangkung
10 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Mapo tofu
30 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Ayam Pongteh
30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min