Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2sa 55 dk
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2小时 35 分钟
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2sa 55 dk
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min