Ragoût de poulet au cidre

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g d'oignons coupés en quartiers
  • 150 g de poivrons rouges grillés, en conserve en morceaux
  • 300 g de cidre
  • 200 g de brandy
  • 100 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de poulet (pour 0,5l)
  • 1 poulet, entier, cru fermier, (1200-1500 g), coupée en 8-10 morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Sód 1126 mg
Białko 287.6 g
Kalorie 17520.2 kJ / 4187.4 kcal
Tłuszcz 250.5 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 68.2 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...