Zuppa di merluzzo con spinaci

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla tagliata in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di brodo di pesce
    1000 g di acqua calda (non bollente), + 2 cucchiaini di dado per brodo di pesce
  • 500 g di patate pelate e a cubetti (3 cm)
  • 150 g di spinaci freschi in foglia tritati grossolanamente
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di Ras el Hanout (miscela di spezie marocchina)
  • 500 g di filetti di merluzzo a cubetti (4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1192.6 mg
Białko 31.2 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...