Urządzenia i Akcesoria
Vollkornbrot mit Gurkenfrischkäse und Krabben
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren6 Stängel
-
Salatgurke geschält, entkernt, in Stücken300 g
-
Doppelrahm-Frischkäse175 g
-
Meerrettich aus dem Glas1 TL
-
Salz3 Prisen
-
2 Prisen Cayenne-PfefferPiment d'Espelette2 Prisen
-
Vollkornbrot4 Scheiben
-
Nordseekrabben150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1252 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Dayglow Wet Rub
10 min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 min
Puten-Ei-Aufstrich
10 min
Avocado-Orangen-Butter
10 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Eiersalat
50 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 godz. 20 min
Maritimer Brotaufstrich
10 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min