Soupe de cabillaud aux épinards

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'oignon en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1000 g de bouillon de poisson
  • 500 g de pommes de terre en cubes (3 cm)
  • 150 g de feuilles d'épinards frais grossièrement hachées
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de ras el hanout
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau en cubes (4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1192.6 mg
Białko 31.2 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...