Pâtes crémeuses à la courge, scamorza et pecorino

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de fromage scamorza coupée en morceaux (2 cm)
  • 70 g de pecorino coupé en morceaux (2 cm)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 60 g de céleri (opcjonalnie) coupé en morceaux
  • 60 g de carotte coupée en morceaux
  • 40 g d'huile végétale
  • 270 g de chair de potiron coupée en morceaux (3 cm)
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de cannelle, moulue (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 402.3 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 2179.4 kJ / 520.9 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 65.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...