Pâtes crémeuses à la courge, scamorza et pecorino

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de fromage scamorza coupée en morceaux (2 cm)
    70 g
  • de pecorino coupé en morceaux (2 cm)
    70 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de céleri (opcjonalnie) coupé en morceaux
    60 g
  • de carotte coupée en morceaux
    60 g
  • d'huile végétale
    40 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux (3 cm)
    270 g
  • d'eau
    1000 g
  • cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2
  • de cannelle, moulue (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 520.9 kcal / 2179.4 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 65.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 402.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...