Urządzenia i Akcesoria
Crepes soufflé
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 doses
Składniki
Crepes
-
manteiga mais q.b. p/ fritar90 g
-
leite400 g
-
ovos2
-
farinha de trigo140 g
Soufflé
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
açúcar300 g
-
ovos12
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
limão (raspa e sumo)½
-
amido de milho15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9.6 g
Kalorie
1258.5 kJ /
300.8 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolacha gigante
4 godz. 15 min
Bolo das bolas
1 godz.
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6 godz. 25 min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 godz.
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Pão-de-ló
55 min
Bolo de limão
55 min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4 godz. 5 min
Bolo de ananás em frasco
1 godz. 5 min
Bolo base
1 godz. 50 min
Pudim flan
3 godz.