Urządzenia i Akcesoria
Cassata de avelã e chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 doses
Składniki
Gelado de avelã
-
claras de ovo3
-
açúcar120 g
-
avelã s/ pele150 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
Gelado de chocolate
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
-
açúcar baunilhado1 ½ c. sopa de
-
açúcar60 g
-
água40 g
-
gemas de ovo3
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços120 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
86 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
3016.9 kJ /
721.1 kcal
Tłuszcz
56.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Canja de conquilhas
2 godz. 20 min
Gelado bom
10 godz.
Petit-fours
48 godz.
Cheesecake de tomate
8 godz.
Quente e frio
8 godz.
Cheesecake de framboesa
4 godz. 20 min
Bolo de ananás
2 godz.
Bolo Alasca
8 godz.
Gelado praliné
5 godz. 30 min
Duo de chocolate e avelã
3 godz. 30 min
Canja de maruca
35 min