Cassata de avelã e chocolate

Cassata de avelã e chocolate

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 doses

Składniki

Gelado de avelã
  • claras de ovo
    3
  • açúcar
    120 g
  • avelã s/ pele
    150 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
Gelado de chocolate
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    300 g
  • açúcar baunilhado
    1 ½ c. sopa de
  • açúcar
    60 g
  • água
    40 g
  • gemas de ovo
    3
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    120 g
  • sal
    1 pitada de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 86 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 3016.9 kJ / 721.1 kcal
Tłuszcz 56.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Węglowodany 49.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...