
Urządzenia i Akcesoria
Bolo frangipane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
12 doses
Składniki
Frangipane
-
amêndoa s/ pele50 g
-
açúcar25 g
-
manteiga50 g
-
ovo1
-
crème fraîche30 g
Bolo
-
leite120 g
-
limão só o sumo1
-
crème fraîche120 g
-
açúcar150 g
-
ovos2
-
óleo80 g
-
farinha tipo 55240 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
289.8 kcal /
1212.6 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
32.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
57.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia