Gelado bicolor com praliné

Gelado bicolor com praliné

4.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 doses

Składniki

Praliné de amêndoa
  • açúcar
    50 g
  • água
    25 g
  • amêndoa s/ pele
    50 g
Gelado bicolor
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    500 g
  • leite condensado
    320 g
  • cacau em pó
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 76.5 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1718.7 kJ / 410.8 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 32.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...