Gelado bicolor com praliné
TM6 TM5 TM31

Gelado bicolor com praliné

5.0 (2 oceny)

Składniki

Praliné de amêndoa

  • 50 g açúcar
  • 25 g água
  • 50 g amêndoa s/ pele

Gelado bicolor

  • 500 g natas c/ 35% de gordura bem frias
  • 320 g leite condensado
  • 20 g cacau em pó

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1718.7 kJ / 410.8 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
32.4 g
Tłuszcz
30.2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
1.6 g
Sód
76.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy