Urządzenia i Akcesoria
Gula Melaka Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 jar
Składniki
-
gula Melaka cut in small cubes200 g
-
water50 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
coconut cream320 g
-
eggs approx. 55 g to 60 g each, chilled (see tips)2
-
egg yolks chilled (see tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
17923.4 mg
Białko
3413.5 g
Kalorie
1122253 kJ /
268224.9 kcal
Tłuszcz
18873.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18857.2 g
Węglowodany
7116.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Cereal Prawns
30 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Ayam Pongteh
30 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
KL Hokkien Noodles
35 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Ayam Masak Kicap
40 min