Urządzenia i Akcesoria
Curry Fish Head
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
fish head cut in halves, cleaned (see tips)1000 - 1200 g
-
curry powder70 g
-
salt adjust to taste3 ½ tsp
-
tamarind pulp35 g
-
water1050 g
-
fresh red chillies deseeded7
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
garlic5 cloves
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
galangal10 g
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lily (bunga kantan) bud only, cut in slices1
-
cooking oil70 g
-
fresh coconut milk100 g
-
tomatoes cut in quarters500 g
-
laksa leaves (daun kesum)2 - 3 sprigs
-
sugar adjust to taste30 g
-
ladies' fingers stems removed, sliced in halves15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.4 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
1688.1 kJ /
403.5 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Sambal Kangkung
10 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Brak ocen
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Begedil Daging
30 min
Ayam Balado
45 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min