Urządzenia i Akcesoria
Paris Brest com morangos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 doses
Składniki
Massa
-
farinha tipo 65300 g
-
água500 g
-
manteiga100 g
-
sal½ c. chá de
-
açúcar1 c. chá de
-
ovos batidos6
-
Leite q.b. p/ pincelar
-
Amêndoa laminada p/ guarnecer
Recheio
-
açúcar50 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
-
morangos cortados em quartos150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
153.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crocante de maçã
5 h 30 min
Pavlova de frutos tropicais
2 h 15 min
Massa choux
1 h 30 min
Cristas de galo
2 h
Creme de pasteleiro
15 min
Angel cake de avelã
40 min
Duchesses
2 h
Bolo fresco de morango
3 h
Pãezinhos de queijo
2 h
Creme pasteleiro
15 min
Torta com doce de framboesa
1 h
Pavlova com coulis de framboesa
1 h 50 min