Urządzenia i Akcesoria
Kabeljau-Suppe mit Spinat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt70 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Fischfond1000 g
-
Kartoffeln in Würfeln (3 cm)500 g
-
Blattspinat, frisch grob gehackt150 g
-
Salz½ TL
-
Ras el Hanout1 TL
-
Kabeljaufilet in Würfeln (4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
898 mg
Białko
31 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppen um die Welt
6 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Frische Tomatensuppe
30 Min
Risottata - Huhn und Schwammerl
40 Min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Garnelencurry
40 Min
Fischcurry
45 Min
Faschierte Bällchen mit Erdäpfeln in Mandelsauce
1 Std.
Schweinslungenbraten mit Chimichurri und warmen Reissalat
13 Std. 40 Min
Zucchini Minz Suppe
30 Min
Meeresfrüchte-Suppe
1 Std.
Brokkoli-Pilz-Pasta mit Hühnerbrust
40 Min
Rüebli-Muffins mit Walnuss-Crumble aus dem Nester
40 Min
Reis mit Lachs und Champignons
30 Min