Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce

4.6 91 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    30 g
  • Basilikum, frisch abgezupft
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    70 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Gnocchi (Fertigprodukt)
    800 g
  • Sonnenblumenöl
    3 EL
  • Mascarpone
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 2123 mg
Białko 20 g
Kalorie 4037 kJ / 964 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 15.8 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 101 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...