Mac and Cheese Muffins
TM5 TM6

Mac and Cheese Muffins

4.7 (24 oceny)

Składniki

  • non-stick spray oil, to grease
  • 4 oz white cheddar cheese, cubed (1 in.)
    lub 4 oz aged yellow cheddar cheese, cubed (1 in.)
  • 4 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.)
  • 28 oz water
  • 8 oz elbow macaroni
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 4 oz cream cheese, cubed (½ in.)
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 large egg (opcjonalnie)
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 1 tsp white pepper, to taste
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper, to taste
  • 10 oz whole milk
  • 1 oz panko bread crumbs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
958 kJ / 229 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy