Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • fresh mixed herbs leaves only, divided (see Tip)
    10 - 12 sprigs
  • garlic clove
    1
  • fresh chili
    ½
    2 pinches dried chili flakes
  • olive oil divided
    2 oz
  • water
    42 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • quinoa
    3 ½ oz
  • fresh salmon fillets, skinless (1 in. thick)
    21 oz
  • red bell pepper cut into pieces (1 in.)
    5 ½ oz
    5 ½ oz green pepper, cut into pieces (1 in.)
  • red onion cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • cucumber cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • feta cheese cut into pieces (1 in.), divided
    5 oz
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • vinegar
    1 tbsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • cherry tomatoes halves
    10 ½ oz
  • fresh baby spinach thinly sliced
    3 ½ oz
    3 ½ oz kale, thinly sliced
  • avocado diced
    1
  • pumpkin seeds (opcjonalnie)
    1 tbsp
  • dried cranberries (opcjonalnie)
    2 tbsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2238 kJ / 534 kcal
Tłuszcz 37 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...