Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
raw macadamia nuts10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Basic Quinoa
35 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Cashew Milk
5 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Tofu scramble
25 min
Date and Nut Balls
20 min