Urządzenia i Akcesoria
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Sahne200 g
-
Milch400 g
-
Blauschimmelkäse z.B. Gorgonzola oder eine mildere Variante300 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke2 - 3 EL
-
Wasser3 EL
-
Walnüsse, ohne Schale60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1037 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsefondue
15min
Parmesancreme
5min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Gorgonzola-Sauce
20min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min