Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Green Miso Dressing
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 inch
-
spring onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach4 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
white miso (or shiro miso)2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
Chicken Salad
-
water52 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces14 oz
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves12 oz
-
snow peas trimmed and julienned9 oz
-
frozen edamame thawed4 oz
-
soba noodles, dried6 oz
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion thinly sliced1
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Steamed Rice
25 min
Brown rice
50 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Shredded Lettuce
10 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min