Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Green Miso Dressing
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 inch
-
spring onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach4 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
white miso (or shiro miso)2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
Chicken Salad
-
water52 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces14 oz
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves12 oz
-
snow peas trimmed and julienned9 oz
-
frozen edamame thawed4 oz
-
soba noodles, dried6 oz
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion thinly sliced1
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Brown Sugar Date Muffins
1 godz. 15 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Strawberry margarita
5 min