Pasta frolla (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Pasta frolla (senza glutine)

4.3 (34 oceny)

Składniki

  • 250 g di riso originario
  • 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
  • 190 g di zucchero a velo
  • 220 g di burro a pezzi piccoli
  • 7 tuorli (vedere consiglio)
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1477 kJ / 353 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy