Urządzenia i Akcesoria
Gnocco fritto
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
250 g di latte
-
25 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini di sale
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
-
olio di arachidi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Panzerotti alla romana
55min
Piadina romagnola
15min
Spongade della Val Camonica
5u.
Gnocco fritto modenese
35min
Tortelli di patate e ricotta
1u. 20min
Tortelli verdi
3u. 30min
Piadina romagnola farcita
55min
Crescentine modenesi
11u.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Tigelle
3u. 50min