Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 51.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta frolla (senza glutine)
2sa 45 dk
Pane veloce (senza glutine)
1h
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min