Macaroni carbonara

4.2 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
    50 g
  • brown onion diced
    40 g
  • shortcut bacon rashers cut into pieces (3 - 4 cm)
    200 g
    200 g pancetta, cut into pieces (3 - 4 cm)
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • water
    450 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried macaroni pasta
    250 g
  • egg beaten
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1062.7 mg
Białko 25.7 g
Kalorie 2604 kJ / 622.4 kcal
Tłuszcz 35.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Węglowodany 50.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...