Urządzenia i Akcesoria
Rice Cooker Brown Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portions
Składniki
Brown Rice
-
rice, brown, long-grain285 g
-
water to soak
-
water850 g
-
vegetable oil15 g
-
salt½ tsp
Vegetables
-
680 g frozen mixed vegetables, (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized piecesmixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces680 g
-
water500 g
-
115 g almond, roasted, unsaltedcashew nut, roasted, unsalted115 g
-
olive oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lemon juice to taste60 g
-
canned tuna, in water drained100 g
-
dill, fresh2 sprigs
-
parsley, fresh leaves only4 sprigs
-
cilantro, fresh leaves only4 sprigs
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh to taste15 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
823.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1462.8 kJ /
349.6 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12 godz. 25 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Classic Pancakes
50 min
Steamed Rice
25 min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 godz. 50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen