Miso Soup

Miso Soup

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 portions

Składniki

  • Japanese dried kelp (kombu)
    10 g
  • dried shiitake mushrooms
    5
  • water
    900 g
  • miso paste
    5 tbsp
  • filtered water
    200 g
  • silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)
    200 g
  • dried wakame soaked to soften, drained
    8 g
  • spring onions chopped
    1 sprig

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 661.5 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 325 kJ / 77.7 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...