Urządzenia i Akcesoria
Plain yoghurt in Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
plain yoghurt120 g
-
whole milk800 g
-
sugar (opcjonalnie)40 g
-
water250 g
-
30 g freshly squeezed lemon juice, (approx. ½ lemon)ascorbic acid (powdered Vitamin C)1 level tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Choux pastry
2 godz.
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Pumpkin Kaya
35 min
Cream of Lotus
40 min
Savory Turnip Cake
26 godz. 55 min
Stir-fried vegetables
10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min