Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g plain yoghurt
- 800 g whole milk
- 40 g sugar (opcjonalnie)
- 250 g water
-
1
level tsp ascorbic acid (powdered Vitamin C)
lub 30 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Plain Yogurt in Varoma
12h
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Pumpkin Soup
25 min
Shacha Sauce
1h 10min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Caramelised red onion chutney
24h
Stir-fried vegetables
10 min
Plain Yoghurt
14 Std.
Avocado mayonnaise
15min
Wholemeal Mantou
1h
Chocolate ice cream
12h
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h