Urządzenia i Akcesoria
Clams marinières
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Curry Chicken
1h